پاتوق دوستداران كره جنوبي

هر چي تو بخواي

مواد لازم:
كاهو ي تازه - نمك - آرد برنج - شكر - آب - سير - زنجبيل - پياز - سس ماهي (در ايران موجود نيست و مي توانيد به سليقه ي خود از رب انار يا جايگزين هاي ديگر استفاده كنيد) - ماهي مركب - فلفل قرمز - تره فرنگي -
پيازچه - هويج - ترب

نكته: 1- مواد لازم براي كيمچي حد مشخصي ندارد و بسته به نظر و سليقه ي افراد مي تواند كم و زياد شود.
2- ماهي مركب : براي تهيه ماهي مركب بايد 300 گرم ماهي بسيار تازه را شسته و استخوان ها را كاملا در بياوريد سپس 3 پيمانه نمك به آن اضافه كرده و با قاشق كاملا مخلوط با نمك كنيد و بعد درون يك ظرف شيشه اي ريخته و يك هفته دورن يخچال قرار دهيد . بعد از يك هفته از يخچال خارج كرده و تميز شسته و خشك كنيد و بعد از خرد كردن به مواد كيمچي اضافه كنيد.

طرز تهيه:ابتدا كاهو را به چهار بخش ببريد و مغزكاهو را خارج كنيد ، سپس برگ هاي كاهو را تكه تكه كرده و داخل ظرف بريزيد . آب را روي كاهو ها ريخته تا حدي كه در آب غوطه ور شود و سپس نمك را اضافه كنيد (براي يك كيلو كاهو يك فنجان نمك كافي است). كاهو ها بايد يك و نيم ساعت در آب نمك بماند تا كاملا ترد شود سپس با آب سرد آبكشي كرده و چند بار كاهو ها را بشوييد تا نمك ها كاملا برطرف شود. بعد از آبكشي كاهو ها را كنار بگذاريد. به ازاي هر سه فنجان آب نصف فنجان آدر برنج را در ظرفي مخلوط كرده و روي حرارت بگذاريد و آرام آرام هم بزنيد تا جوش بيايد (زماني كه روي فرني حباب بزند يعني آماده شده است) و سپس يك چهارم فنجان شكر به ازاي مواد فوق الذكر اضافه كنيد و مجددا به هم بزنيد تا فرني شفافي به دست بيايد. حال فرني را از روي اجاق برداريد.
نكته: دقت كنيد كه اگر مايليد از مواد بيشتري استفاده كنيد ميزان مواد را به تناسب مورد ذكر شده افزايش دهيد.
وقتي فرني كمي سرد شد آنرا داخل كاسه ي بزرگي ريخته و سس ماهي و بعد فلفل قرمز و مقداري هم رب گوجه فرنگي داخل ان اضافه كنيد و بعد هم سير له شده و زنجبيل و پياز خرد شده را به مواد اضافه كنيد.
نكته: مي توانيد براي بهتر مخلوط شدن مواد از دستگاههاي مخلوط كن و يا غذا ساز استفاده كنيد.
حالا ماهي مركب را نواري خورد كنيد و به مواد فوق اضافه كنيد. بعد هم پيازچه ، تره فرنگي ، ترب و هويج را نواري خرد كنيد و به مواد فوق اضافه كنيد. حالا مواد فوق را داخل ظرف بزرگي كه كليه ي مواد جا بشود

ريخته و كاهو ها را نيز اضافه كرده و با دست به خوبي به هم بزنيد مواد را اينقدر مخلوط كنيد تا كاهو ها و بقيه ي سبزيجات كاملا به سس آغشته شود. حالا مواد را در يك ظرف پلاستيكي درب دار ريخته و درب آنرا گذاشته و داخل يخچال قرار دهيد. شما مي توانيد همان موقع از كيمچي خود استفاده كنيد ولي توصيه مي كنيم مدتي آنرا داخل يخچال بگذاريد.كيمچي ها را تا چند روز مي توانيد داخل يخچال نگه داري كنيد و به مرور از آن استفاده كنيد.

لذت ببريد...

|یکشنبه 19 تیر1390| 22:33|حانيه|

negin